sobota, 22. februar 2014

Svetila Arcadia Lightwear

Svetila in pohištvo je nekaj, brez česar domu ne moremo reči dom. Gre za elemente, ki jih potrebuje prav vsak objekt, pa naj bo to domače stanovanje, delovno mesto ali pa šola. Seveda je ponudba tako pohištva kot tudi svetil na trgu ogromna in pestra, saj prav vsak okus lahko najde priljubljen element zase. Kvaliteta pohištva in svetil je seveda zelo pomembno, veliko vrednost pri odločitvi pa dajemo tudi ceni. Svetila in pohištvo vsakemu objektu dajo neko osebnost oziroma nek slog ter hkrati tudi opisujejo ljudi, za katere je objekt namenjen oziroma ki v njem živijo.

Arcadia Lightwear je podjetje, ki načrtuje razsvetljavo in tako zastopa ter prodaja svetila različnih priznanih proizvajalcev. Ekipa podjetja Arcadia Lightwear pri svojem delu tudi tesno sodeluje s Fakulteto za elektrotehniko, Fakulteto za arhitekturo in pa Fakulteto za oblikovanje. Ker pa Arcadia Lightwear svoje delovanje oziroma poslovanje razume tudi kot ustvarjalni izziv kulturnemu okolju, pa pogosto sodeluje tudi z različnimi umetniki, podpira umetniške projekte in tako tudi organizira razstave. Na spletni strani omenjenega podjetja boste našli široko ponudbo svetil za zunanje in notranje prostore, katere lahko delimo na več kategorij.

Kaj pa pohištvo? Pohištvo 123 je spletna trgovina, ki vam ponuja hiter in enostaven nakup kvalitetnega pohištva po ugodnih cenah. V ponudbi boste našli pohištvo za dnevno sobo, jedilnico, spalnico, predsobo, poleg tega pa tudi pisarniško in pa vrtno pohištvo. Najbolje, da kar sami pobrskate po pestri ponudbi pohištva in si zagotovite tiste kose, ki se ujemajo z vašim okusom in vašim stanovanjem.

Ni komentarjev:

Objavite komentar